I sure was beaten up without even a punch

- The colour purple
 
Idag har jag... duschat. Det är praktigt taget allt jag har gjort. Och det gör mig ingenting.
Stina kommer snart över och ska sova här, det ösregnar ute så hoppas bara att min favorit inte blir allt för blöt på vägen.
Ska färga håret ikväll har jag bestämt mig. Är så jävla missnöjd just nu, så någonting måste göras.
 
Hejsan, idag vill mitt hår tyvärr inte leka. Kom tillbaka imorgon så får du kakor.

Det här får bli ett väldigt random inlägg

Till att börja med; Måste komma ihåg att sätta alarm på 19.15 imorgon får då är det So you think you can dance, och det ska jag se till att både jag och Kotte ser imorgon!
 
Roliga saker från emocore:
 
 
 
När vi ändå skriver rom roliga saker. Jag drömde att jag var tillsammans med William Spetz. Vi satt i ett rum med massa människor som hade olika problem. Sedan gick alla ut och jag och han sa; nu ska vi vara tillsammans. 
Sedan slutade det med att vi var spioner på natten och sociala psykopater på dagen.
Det var en fin dröm. Och konstig.
Och nu känns det som att jag är vän med William Spetz och vi känner varandra och grejer. Shit alltså, vi skulle ha så kul. Tror jag är smått starstruck, det här går nog över.
 
 
I 9an har man ju skolfoto och grejer. Jag hoppas att jag blev bra. Med tanke på hur jag såg ut på bilden Bea tog på mig kommer jag nog se ut som ett barn. Jag är ju faktiskt bara ett barn.
 
Nu ska jag återgå till min mys-lördag. Kanske se på En Geishas memoarer bara för att vara lite dramatisk.
Haha, jag är inte speciellt dramatisk.
Och nu; en dramatisk bild;
 
 

Om du känner igen dig så

Sitter och inväntar att få äta på hemkunskapen. Har ont i magen så tänker gå hem så fort lektionen är över, hem till mamma och ha det mysigt. To be honest, det här höstvädret gör nog alla lite nere. Jävla vintertid :(


Party in the back bebe

Har inhandlat necessary stuff idag, som gick på strax över 600:-
En investering för de kommande månaderna dårå. Lite synd att göra av med alla pengar redan första dagen på lönen men jajajaja. Tids nog får jag nog mer pengar av mina föräldrar ;)
 
INHANDLAT IDAG :
 
 

Titta solen där borta på andra sidan. Jag vill ha den

Nu är det sova som gäller. Det jag inte får glömma bort imorgon är att kolla upp en vinterjacka och skor på ellos, kolla in inspirerande danskläder samt plugga SO.
 
Night night asses, här kommer två bilder från Strindbergs-vandringen i fredags;
 

People all over the world

 

Stay tune for the local news

Någonting jag tycker om på kvällen är att ligga i soffan, dricka mitt speciella te och skriva på olika noveller med So you think you can dance i bakrunden. Det är ett av mina favoritsätt att slappna av.
Och på helgdagar då man ka ta ett låångt bad, läsa en tidning omringad av mörker och små ljus och komm ut helt ny och med mysiga dofter. Hihi.
 
 
David sov över, och nu har jag planer. Väldigt roliga planer och alla ska uppskatta dem.
Nu ska jag slå sönder någonting eftersom Cole och Whitney åkte ut ur So you think you can dance.
 

Speciellt på vardagar

Skolan är ett enda stort spex när man går i 9an. Just sayin. Wilma och jag lekte under hemkunskapen och Stina fotade resultaten.


I don't wanna fall asleep, I don't wanna fall unless I'm falling for you

Ibland gör jag väldigt IQ-mums muns saker.. Som till exempel att ställa in oboy'en i kylen eller mata min katt med frukost... Och ja, det gjorde jag faktiskt. Cred till mig hörni, nu ska jag fortsätta socialiseraaaa mig med min friends. Hopefullt märker ingen att jag är mega trött idag, och hopefully somnar jag inte i skolan idag igen...


Don't wake me up up up up, don't wake me

Nu är jag helt slut. Har lanat två nätter i en kyrka med fina män i skor och inte sovit speciellt mycket. Första natten sov jag två timmar på morgonen och andra natten fick jag nog avrundat til 5 timmars sömn. Spelade Slender man med Jakob och hell hell hell världens bästa nattspel! Säger bara det.... skräck är kul.
 
Ofta när jag kommer hem efter några dagar borta så har mina föräldrar påbörjat ett nytt projekt, som oftast involverar att möblera om hemma. Som typ, idag. Förra gången hade de möblerat om i mitt rum och nu är det alltså hallen och vardagsrummet som gäller- och indeed, en förbättring är på gång!
Jag håller mig dock undan och sitter nu med en mocha latte, fem papper med studier och my little pony på tv. 
Life's good.


        T O S S E           M I  N           M O D E L L 

Gröna Lund med skolan imorgon, whey!

Natti 

Wake up my love, the sun came to see you

Mina feelings idag.Är väldigt lättpåverkat just nu, kanske med tanke på att jag har varit hemma flera dagar och det finns ju inte mer att göra än att vara vid datorn, läsa, film och tänka. 
Allt kommer tillbaka ibland, fast jag är faktiskt väldigt duktig :)
 

You're the only light Iv'e ever known

Tredje dagen hemma från skolan nu då... almost a week wasted. Men i helgen blir det LAN i kyrkan! Kommer väl bara sitta och uppdatera bloggen, spela lite och kolla på alla avsnitt av MLP. För sån är jag :thumbup: 
 
Åh min bebe cremé, han låg ute i trapphuset och myste med mig och Antonia igår när hon kom förbi för att säga hey. Fina vänner har jag ♥ 

What's with you and falling of rocks today?

Småsaker som gör ens dag är så... cozy. Tidigare gjorde även Johan min dag men måste nog säga att Denise toppade den nu ikväll.... har fått fler roliga sentences idag men vill ju inte verka för egoistisk.... vilket jag för övrigt har varit hela dagen. Ey, jag är sjuk. Tar till mig som sån där cool svamp.

Men sanningen måste komma fram

 Hahahahaha, hittade en video som jag och Antonia gjort för inte överdrivet länge sedan. Här är våra tankar & åsikter kring Hanna Widerstedt och Jockiboi.... enjoy!

Alla är vi sjuka inombords

Mamma letar upp hur man gör en mocha latte - victory! 
 
Ligger och mmsar med Eve. Ett stycke hund och ett stycke nalle, ett stycke vikt och en flying cat. 
En sammanfattning på våra konversation. Hon är också sjuk... varför kan man inte bara vara sjuka tillsammans? Man sparar ju så mycket tråkiga stunder då.
 
 


 
 

It's easy for you to say that because your'e not the one feeling it

.
 
 
GE MIG KAFFE NU, JAG VILL HA EN MOCHA LATTE OCH DET VILL JAG HA NU.
 
 


Won't you change the weather while you're on it?

Så vad gör man när man är hemma förkyld och sjuk? Man tittar på roomservice, blir jealous och vill städa sitt rum. Sedan ser man på new zeeland's next top model, blir jealous och klipper sitt hår. Sist så går man in på datorn och ser alla hot people där, och då rensar man ut sin garderob och skriver en lista på heta kläder man vill köpa.
Annars har jag bara sovit. Och bytt profilbild på facebook.
Life's good.

 


I'm glad you came

Sjuk, sjuk, sjuk, sjuk 
 
I don't need to be a real man, I'm an actor!
 

 


Lite mer bilder från helgen i Stjärnholm 
 
 
 
 
 

Tro på dig själv, se dig omkring. Njut

Under förmiddagen har vi haft workshops. "Skapande" blev vad jag valde och vi har tillsammans målat en mässhake som prästen ska ha på gudstjänsten senare idag. weey, proud girl right here! Lägger upp en bild på den någon gång, just nu har vi gömt den från omvärlden. den är för amazing för att visas i förtid. Nu blir det lunch,  syns!
 


 
 
 
 
 
 

That's what makes you beautiful

Två blondiner är nu bland tall och gran
De är på väg till Nyköping 
Bak i bussen tjuter massa barn
 
Två blondiner är i sätet på en buss
Daniel stirrar tomt omkring
Han är en liten tuss!
 
Två blondiner åker över bron
Mot landet far de framåt
Till kärlek, hopp och tron!
 
Två blondiner den ena ligger ner
De är båda hungriga och orkar inte mer
 
Två blondiner här kommer ett fint slut
Lejonkungen vrålar så blondiner tittar ut
 

Vad som helst

En sak är säker - yoghurten i Stjärnholm är riktigt mega god. Vi hade inte så många förväntningar när vi kom hit, förutom att vi skulle bo på ett slott och lära känna människor. Vi bor i ett annex och hittills har jag mest pratat med en Indie som heter Ooma.


Everyone wants to see you fall when people know about you

Tidsinställt
 
Mind your own business, dont stand up. You'll get a tramp stamp but please, do not put those fries down.


And a little time to get my head together too

Är hemma i några minuter för att packa det sista och äta lite, sedan drar jag iväg och bor på ett slott hela helgen! mysigt mysigt mysigt :thumbup:
Någon som har något ännu roligare för sig denna helg? ;)
 
 
Bjuder på en skön video så länge! Mardrömslik, I tell ya 

Gandalf-style

Det är läskigt att blogga, man vet aldrig vem som kollar. Och så åker jag och Stina iväg till ett slott vid Nyköping eller nåt. Haha! Har förresten inte suttit vid datorn sedan förra helgen, cred till mig ;)


Det här är jag i ett nötskal

Hemma idag. Eller, gick hem från skolan. Ögat sved och kunde inte ha linser. Åkte in till cityakuten men vem fan orkar vänta i 3 timmar? Åkte hem och vilade istället.
 
Mina drömmar de senaste två dagarna har varit verklighetsbaserade. Efter att jag vaknat har drömmen levt kvar. Sånt är så jobbigt. uh. 
 

Jag skjuter allting framför mig

♥ Tips till alla som vill ha en awesome anteckningsbok och inte nöjer sig med det man får i skolan! Den här Tintin-boken finns i Gamla stan på stora nygatan :thumbup: 
 

RSS 2.0