Vi är änglar med bara en vinge, vi behöver varandra för att kunna flyga

.
 
Inspiration från Victoria Secret! Så heta människor i så heta underkläder... yummy!

 
 
 
 

 
 

Putting you in front of the rest

Allt händer i skolan just nu, men det är bara vi som vet det. Och även fast jag vill ha liv omkring mig så bad jag inte om så mycket trubbel.
Allt annat går bra, dansen gick bra idag. Har satt koreografin så behöver bara utveckla den nu. Imorgon blir det ett spanskprov som jag missade när jag låg sjuk i 40 graders feber förra veckan. Vänta, juste.
Ska man inte plugga till prov? Ehehe, nu har jag ett ärende. Kul.
 

I feel this burning inside

One by one
We all fall down
but who's the first one to hit the ground?
What's worse, taking the fall or
be stuck standing alone
 
 

Won't you come, sit next to me?

Imorgon ska jag sova hos bebe créme och på lördag may be mina parents går ut på kvällen, och jag & antonia sover hos mig! Får se hur helgen kommer se ut. Nu har jag precis kommit hem från JB gymnasium, var på öppet hus där since antonia vill gå handelsprogrammet/kockutbildning.
Nu ska jag räkna lite matte och sedan sova, STUDYING (students dying)
 

H A P P Y S M I L E

Hur man får en Emma go creative och bli helt inspired... var så gullig så det finns inte!
 
 
Imorgon blir det stan med Antonia, Holly och may be Rebecka, we'll see. Nu har jag en todo caso precis kommit hem och hjälpt mamma sätta upp gardiner i köket, så nu ska jag tvätta ur sminket och sovaaaa. Pero primero, rita azuzephre.
Natti!

Because your face is much amusing while surprised


How about; yes.

Första riktiga dagen i skolan på sista terminen i 9an..! Jag känner en sådan stor kreativitet i mig men det är svårt att släppa ut den. Har städat hemma, tränat och läst i en amazing faktabok; 100 historiska listor.

Snart kommer nog mina parents hem och jag ska berätta vad som gjort mig så creative today; vår nya bildlärare... Karen hette hon nog. Den här terminen kommer vara amazing!
 
 

Sometimes the questions are complicated and the answers are simpl

.
 
- Dr. Seuss
 
Tog lite bilder på mitt rum, since I had nothing else to do. Jag insåg lite halft vilket mysigt rum jag faktiskt har!
 
 
 
 

England 2011 ♥

I miss England and Stoke... and all the places we went to and all the people I got to know. It's unbelievable that I did not know most of them when we arrived, but also it's incredible how close u can get so fast..! Hopefully I will come back sooner or later, I'm considering about a trip to Stoke in the summmer.. :thumbup:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

För att det fungerar

Lunch!
 

Jag börjar från och med nu

Jag hatar det här!!!!! Att behöva vänta i tre jävla dagar till innan jag får mina linser. Jag har två kvar som jag ska använda försa dagen i skolan och antagligen fredag, men det var ju knappast express som linserna skickas med. Det var fan två veckor snart som jag beställde...
Så idag blir det alltså till att vara hemma. Ska nog byta gardiner, städa och damma av. Hade egentligen velat klippa  upp håret, ta några bilder till stockholmsgruppen och träffa någon. Planes spoiled.
 
 
 
 

So far away.. but still, so near

Sitter i bilen på väg till Nyköping med mamma och pappa. Vi ska besöka Morfar på sjukhuset :) så här sitter vi alla tre med varsina beats by Dr. Dre och lyssnar på musik. High-tech family goes unsocial, hehe. Om jag får tillfälle ska jag försöka ta en promenad idag, inte för att det är överdrivet nice weather, men häromdagen såg man nästan solen! Ikväll ska jag nog ut ned Hanna och Jenny, får se när jag kommer hem från Nyköping först..


Make this dream the best I've ever known

Nu åker jag och hämtar ut mina linser... finally! My heart beats out of time. Shit alltså, jag vill dansa och jag vill dansa så håååååårt. Ska köra några infinitive pass när jag kommer hem! 
Take me down like I'm a domino. 
Haha, mamma och Smulan står och diggar till musiken. Ett stort hus med flera våningar, högt i tak och en jävla massa yta.... ja, så ska jag ha det. gymnasium nu tack!
 
 
 

RSS 2.0