Maybe if I act like that

En kväll med Holly är alltid så kul! Natten också, men morgnarna blir alltid så långa. Hon kan sova i flera dagar medan jag vaknar klockan 8 på morgonen. Vilket par vi är <3
 
Hålie ligger alltså och sover i min överdrivet-mjukia-säng och jag har nu installerat photoshop, redigerat en profile picture till facebook samt ätit frukost. Jahop.. what about now?
 
Ska väcka henne om en kvart. Nu; bilder från kväll/natten !
 
 
 
'
 
 
 
 
 
Tjääänare. 
 
 

If you don't wanna take it slow

Snart blir det ju sommar, fan vad härligt. 
Idag är en sådan där vår-dag och solen skiner extremt starkt igenom fönstret. Fast jag skulle nog inte våga mig ut än, då förstörs säkert min vårkänsla. Jävla kyla.
Långfredag alltså... vad gör man då? Detta lär bli en lång fredag...
 
 
 
 
sommar nu, tack

Jag är en stolt 16 åring

Födelsedagen är strax över, och jag är så glad!
Blivit grattad av världens finaste människor, fått en massa härliga presenter som varit både interna och amazing, samt haft mina kära släktingar och bebi över ikväll. Jag uppskattar verkligen allt i den här världen! Varenda minsta detalj vägs som guld i mina ögon, och varje ögonblick gör mig full av energi.
Så tack, jag är lycklig för att ni finns!
 
Dagens citat:
Våren finns i mitt hjärta. Jag dansar fram i livet!
 

Be kind to one another

Ursäkta mitt kära knä, men skulle du kunna sluta att fucka upp hela min fredag?
Imorse när jag vaknade kunde jag inte stå, och även fast jag missade halv förmiddagen blev knäet inte bättre under dagen, och jag blev tvungen att gå hem under lunchen. Nu har jag vilat osv, så förhoppningsvis är det bättre nu.
Ikväll blir det bio med allra käraste syster, så jag måste ju för fan få vara frisk!
 
Nog nu, let's vila on the soffa.

Voy a pensar en ti y la gente que no pueden estar allí

Nu ska jag sova. Imorgon blir det begravning, så har en rätt tuff dag att vänta. Men på onsdag ska jag på intagningsprov, så något positivt får man ju ha i tankarna! Natti Natti och sov gott


Better wake up with face up

Idag har livet flytit på rätt så bra och jag har engagerat mig i allt. Vi har haft Sergio på engelskan idag och ska även ha honom på torsdag, vilket är very exciting eftersom han är en sådan amazing och divertido lärare!
Under lunchen tränade jag på bas i musiksalen till låten Pärlor med Kent. Love it!
Sista lektionen jobbade jag fortfarande på hårt och sydde min skjorta, och ikväll köpte jag t.o.m en snygg tråd till mönstret!
 
Nu sitter jag och råpluggar till musikprovet - som iof är på torsdag.
Nu är jag ledig två dagar framöver!
 ♥

Det kan vara bra att gå över till grannen

Om grannnen inte har giftiga hundar, det vill säga. Det sade Holly.
- Holly
 
Här i la casa de Holly har festen slutat. Den slutade inatt med att jag vann i brädspel. Yeah! Nu ska jag förbereda mig för att åka till Fryshuset och träffa mina fina vänner från kollo och alla amazing ledare! 
Men det har varit så mysigt med Holly, vi är tydligen lika sade Richan. Richan var en kul figur som jag velat träffa länge. Men när jag väl träffade honom fick jag inte sitta i hans bil.
Punkt.
 

Det är nu jag känner för sådan där mörk choklad

.
 
 
NU HAR JAG PLUGGAT I TVÅ TIMMAR I STRECK FÖR ATT GÖRA EN BRA IDROTTSRAPPORT. Jag är en duktig elev, det var allt jag ville säga.
Okok?

When you walked in

Taylor Swift och hennes trouble sätter sig i mitt huvud. Den låten är faktiskt värd att lyssna på. Introt borde kortas ner though, och när vi ändå hålller på; snälla sätt in låten på spotify, för min skull?
-----------------> http://www.youtube.com/watch?v=vNoKguSdy4Y <-----------------
 

Nu är jag hemma från la casa de Kotte och väntar på att Antonia ska ringa mig. Hon är hemma från Små-landet nu, wheey! Så jag ska ta med henne på fika vid Mariatorget. Mitt absoluta favoritcafé ligger där, called Fåtöljen :thumbup:
 
Det här lovet har varit skönt men gått fort. Kottes mormor var en av höjdpunkterna! Nu är jag övergödd och ska inte äta på några... minuter. Nejfan - nu ska jag ha mjölk.
 

RSS 2.0