Förra kollot

Imorgon åker jag... yeeh. Och for your information, är fortfarande inte frisk :(
FUCK IT!
här kommer lite bilder från förra året på söra, hehe :) tagna från kollokompis




det är jag som kollar in genom fönstret ;) och stina i blått som gör världens grymmaste min :D


sexig man ser ut då. ni kan nog gissa vem som är jag xd


Jag och Oliver T, saknar dig! <3


Sandra, Lollo, Jenna saknar er gryyyymt <3


 Saknar, hoppas de blir bättre i år :) <3


Midsommar bilder :D

Min dator är sönder, skärmen har spruckit, och pappa ska idag lämna in den. Så de senaste 5 dagarna har jag inte haft någon dator, GAAAAAH..... men jag har klarat mig fint, ja då ja då.... (ghaaaaaaaaa!)

midsommar bilder :)





Vi firade alltså midsommar i vingåker med morfar, Ulla-Britt (låtsas-mormor), Ralf (mammas brorsa), mamma och pappa.
Hade super trevligt.... men jag blev sjuk :(
 Fler bilder kommer snart... <3


Tänkte bara säga

TJA, tänkte bara säga det att jag åker på kollo på fredag (yeeh) och är borta i två veckor. Vet inte om jag ska ha gästbloggare, tror inte det, så det blir väl ingen uppdatering. Eller jo förresten, några tidsinställda inlägg blir det ju förstås :)
Men seriöst, det är sommarlov, är det konstigt att jag knappt uppdaterat hittills? Blev sjuk i fredags, liksom midsommardagen, och är nästan frisk nu. Om jag är sjuk på kollo.... då fan alltså.... dååååå ni..... får jag väl bli frisk under kollo också.
blöh.

Meeeeen, när jag kommre tillbaaaaka...... DÅ kommer jag börja blogga som aldrig förr ;)


Några underbara låtar


Morgon :)

Igår laddade jag ner lite ny musik till min mobil som jag har snott från pappa, (den är alltså min nu, min).
Anyways, kom på att det var ganska länge sedan som jag lyssnade på vissa artister och band, så jag laddade ner t.ex Sofijah, Denbo, Anton & Affe, Avril Lavigne, mm.
Och gissa vad jag hittade när jag kollade runt? Jo, SOFIJAH'S BLOGG
Blev såklart grymt glad så har suttit och läst igenom rätt många inlägg, glaaad glaaad glaaad. Okej, nu ska jag vara seriös.
Idag ska jag träffa Alex, hoppas att han dyker upp den här gången. Han åker hem idag så måste passa på, och timing så har mamma snackar med Morfar och vi ska kanske till Vingåker idag, yeeh skulle varit roligare om det var vilken dag utom idag. :O

 


Sometimes, All you need is a smile


Nu fan blir det lite bilder! :)

Ja, så här har min dag sett ut.
Bea och jag träffades i stan och gick runt i stockholm staaden, köpte en ny mascara woho! Tog en fika med en cookie och en Latte Mocha, ah godaste.

Japp, här var vi alltså


Puss på daj :D



När Bea drog åkte jag te Odenplan för att möta upp mamma när hon hade slutat. Strosade runt i stan ganska länge tills vi kom till någon nice restaurang som vi testade. GRYMT GOTT!



muuums <3


Max mooosiga katt !

Onsdag: Var hemma hos Max.
Studsmatta, poker, film, spel ah och lite tiiiill det var vad vi hade för oss :)
Och så har vi ju Mooosi som jag kallar henne och Stitch som hon typ heter fast dem inte har bestämt än, som är en suuupergullig katt !




OOOOH mage :3

Tisdag: Stan med Eve.
RUUUUULIGT, lägger in en bild från Åhlens där det fanns gyllene magar.... haha





bjuder... :)


Emilias blogg :D

TJUUH bloggar hör från Emilias typ miiiini dator. Har varit ute och cyklat på en bmx (ja, en cykel. båda två :P) och kastade vattenballonger utanför hennes balkong och på hennes brorsa näår han kom hem, miihihihihihi rebeller :')
Besök henne!
Emshii


Snart lunch med mamma <3

Om ett tag ska jag sticka in till stan och äta lunch med mamma, ska äta någon sallad som hon tycker är GOOOOD och sedan blir det av till Hallunda för att träffa min söta Emilia :]
Senaste dagarna har det varit SJUKT VARMT, alla har väl märkt det antar jag, och det är inte det lättaste att blogga i den värmen :P I mitt rum brukar det vara runt 27 grader, på natten också. Kul huh?
Stina & jag försökte gå runt långsjön för någon dag sedan men efter nästan halva vände vi, haha. ska försöka gå hela igen, men KNAPPAST med den här värmen.
Och juste, om 18 dagar åker jag och stina på kollo! Kommer sakna alla, förra året saknade jag mina föräldrar sjukt mkt eftersom det var så dåligt kollo. hope it does not happen again! :3



Har påbörjat att rensa i min garderob.... igen. Det är nog tredje gången på två månader. Det säger mig bara en sak - jag måste ha nya klääääder -.-
Fast vissa kläder har man ju minnen med ^^ Men dem tänker jag bara lägga undan (utanför mitt rum) så jag kan ta fram dem för minnernas skull ibland.


Btw, JAG VAR OSMINKAD IGÅR :D Det var första gången sedan i höstas jag gick utanför dörren utan smink, STOLT!

KRAM! <3


quote


Emma & Stina på morgonen

NU ÄR DET SOMMAR!
nae jag orkar faktiskt inte skriva ett inlägg om sommarlovet, iallafall inte nu det är fööör varmt.
Man typ hallucinerar, här är jag och stina för en stund sedan hon loggade in på msn från sin mobil när jag satt vid datorn.


Slipknot - Before I forget

I totally love this one, listen listen listen it's awesome!



Lyssna lyssna lyssna den är gryyyyyyyym!


älska stilen!

Förut äääälskade jag Avril Lavigne, fast jag vet inte, nae det gör jag inte längre.
Men seriöst, hon är så grymt söt och jag älskar hennes stil önskar jag också kunde vara lika fin ! :O

Kläderna, håret, ansiktet.... AVIS


Har inte varit ute på snart tre dagar...

usch... Usch... USCH jag hatar att vara sjuk. Nu har febern äntligen gått ner (imorse) och jag hade kunnat gå t skolan, men gjorde inte eftersom jag vaknde vid 10.
Imorgon är det skolavslutning och jag kommer aldrig förlåta mig själv om jag är sjuk då. ghaaa
Jag tänker iallafall försöka komma ut, har inte varit ute sedan måndag kväll med Stina... som förresten ska sova över imorgon så faan jag MÅSTE bli frisk!


Kram !


Tänkte bara berätta hur cool jag är

Var hemma igår, svimmade typ i duschen och när vi tog tempeln hade jag 39 grader, och den har stigit och sjunkit igår och idag. Så ett tips; Duscha aldrig i kokhett vatten när ni har hög feber -.-'
Så det jag har gjort hemma har mest varit att sova, smsa och försökt se på tv lite grann.

Hörde av Kotte & Moa att både A och B klassen hade 3 timmars rast, och vi i A kollar på film vaarje lektion, så deet gjorde inget att jag är hemma. MEN FAN om jag är sjuk på fredag när det är skolavslutning.

Juste, jag ska berätta hur cool jag är. Nu har jag tagit Ipren och ligger och kollar på Scooby Doo, aw väcker minnen.
ME LOVE! :D


Today I did not feel like doing anything...

Jag har gjort absolut ingenting idag. Men faan vad ont jag har haft i mitt knä. Skiter i om jag klagar JAG HAR RÄTT TILL DET SUCK :S Fast ibland behöver man såna dagar när man inte gör något... men det var ingen sån dag för mig. Har ont i huvudet och har bara varit ute en kort stund när jag gick till centrum och köpte tuggummi och pratade med Max.
Har iaf varit rätt så social med Kotte, Alex, Marcus och Max :)


Jävlar vad man har gått...

Som sagt skadade jag mitt knä i förrgår igen, och eftersom jag sedan innan haft problem med det borde jag inte gå så mycket. Men jag ville envist vara ute och åka utanför stockholm idag, så jag och Magda bestämde oss för att vara lite spontana, och åkte till drottningholms slott. Där gick vi omkring både i slottet och trädgården, och jävlar vilken stor trädgård! ^^








Det var sjukt fint, vi gick i alla lavyrinter, vid sjön och ja runt allting. Sedan tog vi bussen till Ekerö och åt glass. Därifrån åkte vi färjan till Botkyrka och blev helt lost. Vi fick gå till fittja centrum och åkte tunnelbanan till bredäng.
Vi hade precis missat bussen och nästa skulle komma om 25 minuter, så vi gick hem igen...

Och jag som inte skulle gå så mycket idag, vi räknade ut att vi har gått 2 mil. Kul.



KRAM :D


Min dag med tur och otur :D

Faan vad skönt med 5 dagar ledigt, 4 dagar i skolan och sedan är det sommarlooov :D
Nej, det kommer inte bli skönt med sommarlov.
Eller jo det blir det säkert, men jag kommer sakna vissa personer sjukt mycket som jag inte kommer träffa alls under hela lovet, önskar det :[ Jag har iaf nästan planerat lovet så det kommer bli AWESOME, kollo, lite överallt med Magda (Gnesta, hennes mormor, västervik, grönan osv.), badaa, bara chilla, gotland, göteborg och massa mer :D

Idag har jag och Magda varit i stan för att kpa skor, köpte på skopunkten. (Tre för två)

Köpte de vita :)


De här och ett par till som är slit&släng. <3

I rulltrappan på JC ramlade jag och slog i knäet och smalbenet som fick djupa sår som var helt lila och svarta, jag skojar inte! Och eftersom jag har problem med mitt knä sedan tidigare gjorde det sjukt ont och nu har jag svårt att gå. Suck.
Men trots det har jag inte låtit det stoppa mig idag och jag har envist åkt till frisören, gått promenader och klättrat i berg.
Hihihi, rebell här.

Ah juste, jag var hos friösen; resultatet;

Ni ser nog ingen skillnad, men det gör jag. Det blev föööör kort men antar att det inte gör något. Klippte faktiskt upp håret för första gången i mitt liv också, haha.

Nu ska jag och Magda kolla på film tror jag, jag vill tälta fett mysigt ju :(
Kram :D <3



Valeria & Philip :)

Från i förrgår till igår sov jag över hos Valeria. Kvällen var galen kan jag säga, och slutade med att Philip kom och kollade på film och chillade med oss :] Dagen efter åkte vi och badade med honom, även fast han bara satt på bryggan. Vattnet var grymt kallt kan jag säga, för mig var det första doppet men efter ett tag blev det skönt iaf.


RSS 2.0