Don't hate the player, hate the game

Jag har utegångsförbud i en vecka. Nej, det tänker jag inte ha. Och på lördag blir det ledarutbildning med mina amazing people, så även om jag är grounded ska jag dit; och jag är taggad! Just nu har jag MTV på, smsar med Erik, raderar folk på facebook och pluggar religion.
These are the things that can happen to any girl
 
Jag kan inte fatta beslut. Men det gör ingenting för då får andra göra det åt mig<3<3<3

Kommentarer
Postat av: Jenna ♥

sv: Ingen jäkla ide faktist, är hopplös på sånt hehhehehehu :)()()))))) Fast jag fick sånnadär ripped jeans av någon & dom är så himla amazing <3

2012-11-15 @ 22:14:22
URL: http://belieberish.blogg.se
Postat av: Johanna

Sv: Haha jaa, det är mitt riktiga hår. Och ja, jag hade nog kunnat få en slant för det, men jag vill ju ha det kvar själv! x) Hahaha! Såg du före och efterbilden på klippningen? Där ser man hur jäkla långt det faktiskt är! Dock så känns det jättekort bara för att jag har klippt mig nu, men vänjer mig nog snart ^^

Oh ja, det borde jag.. Haha, men har inte fått tummen ur! Började skriva lista för det idag, men det är så jääääkla många bra!! Haha! Ska försöka få upp det nu under helgen :)

Nja, inte riktigt förorten.. Närmare centrum tror jag det räknas som.. Mitt emellan förort och city kanske man kan säga :)
Hur lång tid tar det för dig att åka in till stan då?

Härlig bild! <3
Kram Johanna

2012-11-16 @ 18:04:12
URL: http://johannawesterberg.blogg.se

Kommentera inlägget:

Namn:
Spara ditt namn

Din mail (kommer inte publiceras))

Din bloggadress (om du har)

Kommentar<3

Trackback
RSS 2.0