Klosterlivet är härligt

Rubriken är en sammanfattning. Här finns det bara EN coop - och 4 skolor. En skola för lågstadiet, en för mellanstadiet, en för högstadiet och ett för gymnasium. Vad coolt att alla känner alla i skolorna isf!
Träffade en kvinna som hette Tina inne i kön på coop - hon var supertrevlig och berättade om Vadstena och skolorna osv. Kommer inte glömma henne :) ♥

The awesome crew :thumbup: ♥


cool pic bro, changed my life


Jag tycker att jag ser väldigt kunglig ut här. end of conversation



Well, snart är det dags för att samlas, kram!♥


Man måste sätta i kontakten

Like a maraca ca ca, ca ca ca ca

Vi har anlänt till Vadstena, ätit middag och pratat i 2 timmar om bibeln. Nu ska vi göra oss i ordning och... typ sova. Imorgon blir vi väckta kvart över fucking (inte i kyrkan, emma!) sju. UUUUUH.
Vadstena är som hämtat ur 1800-talet. PÅ RIKTIGT! Riktigt mysigt och så med ganska små gator. Det bor bara 3000 pers här :3

Stina testar sängen.

Nu kommer konfa-människorna och ska säga godnat, byee!


Utan anledning bara

Utan dig <3333
 så är jag ingenting =)

Okej, nu ska jag sova på riktigt. Men Mehdi bror du är bara för underbar!


Det känns spännande här

Sleeping awesomness - nästa! Imorgon bär det av till Vadstena tillsammans med Stina och konfa-friends. Ska bli ett intressant sportlov...
Idag var jag och Evelina i stan och fixade ett nytt skärmskydd hos Niklas som heter Simon som känner min kusin. Han kan inte bestämma sig vem som är skönast - men Eve tror det är jag. Åh-ja-hoppas!
Snart stänger telefonslussen.... natti.

Repriser överallt, det finns fina människor på jorden.


Lets sleep until the sun burns out

Idag börjar jag 10.25, men kunde inte sova till längre än klockan 8. Har inga gardiner än så solen var för jävla stark. Usch, ibland vill man bara krossa fönstren.
Har iaf inte gjorde mycket den här morgonen, smsat med Alexandra som jag och några friends träffade på grönan i somras. Vi åkte Insanse tillsammans och senare fick vi upp henne i tilt - hade awesome !
Hoppas hon kommer till Stockholm igen i sommar, (och hoppas jag får guldkort i födelsedagspresent.... :rolleyes: )

Jag och Alexandra efter insane :thumbup: Lägg märke till att jag saknar mina händer....


Watching the night turn in to day

Att skypa med Mehdi är för fan helt awesome. SAKNAR HONOM! Just nu rappar han sina texter och förklarar ruliga ord. Han är riktigt cool, han snackar inte överdrivet blatte-språk som nästan alla andra och är fett rädd att jag ska ta illa upp när han säger något hahahaahh :) Och så vill han inte bråka eller säga något fel, så grymt underbar. beundrar fan honom! Respekt och kärlek säger jag bara ♥

Pics på mig och Wilma! :thumbup:







Skräm mig inte så

Har varit hemma hos Wilma och kollat på någon serie som heter American horror story. Inte överdrivet läskig, förutom alla de där jävla dockorna som dök upp lite då och då. Tog lite bilder som jag tänker lägga upp senare, men nu ska jag leka lite här i mitt rum.

Imorgon känns som the end of this month. Åker till Vadstena på löradg och är borta hela lovet. Suckers, jag kommer bo på hotell.


Suspisious, är hon

Gårdagens extremt happy humör håller i sig - idag blir en bra dag.
Vaknade 06.25 och duschade, och nu är kockan 06.47
Jag har tid!
Får verkligen hoppas att allt går som det är tänkt idag, men gör det de blir jag en lycklig människa när jag kommer hem. Och Stina kommer få stå ut med ännu fler leenden. Suspisious, är hon.


IBLAND ÄR MAN SÅ JÄVLA GRYM

Den här dagen har nog varit den bästa det här året. Ibland turns allt out så amazing och dagen bara flyter på med surprises! Dansen gick bäst ever ikväll och nu sitter jag nöjt i soffan och är allmänt hyperaktiv. Perfekt.
Skolan var också lagom awesome, log hela vägen hem och Stina är verkligen misstänksam mot mig nu. Måste få ner det där leendet innan jag träffar henne imrn. HIHI :D

Nygammal pic här, nu är man mörkblönd


Lite kritik får man ju tåla

 Kommentar  
Holger om Enjoying the epic moment:
Inte asiat... Han är mexikanXD

Rättelse: Mannen som talar med hundar är mexikan - inte asiat. Whatever Hålie han har säkert ett asiathjärta isf!

Enjoying the epic moment

Ibland är det inte överdrivet kul att sitta ensam hemma utan något att göra. Halvligger och tittar på mannen som talar med hundar - såklart han kan tala med hundar, asiater kan allt.
Jag har ett happily smile på mitt face, och jag kommer aldrig berätta why. Fast egentligen så vet du varför
♥HAPPYFACE♥


Ska man göra något ska det göras fullt ut

Känner mig överdrivet rebellisk som skriver från en dator i skolan. Vår vikarie går runt och lallar och jag jobbar bra. Faktiskt har jag skrivit 3 sidor om Kroatien och Belgien. !!
Lucas är ännu mer rebellisk, men det visar han inte. Han tjallade på mig att jag var inne på facebook, och sedan skrev han till mig på facebook, "Logga ut man får inte vara inne juu"
Haha, rolig människa det där.


Jag seriously have to do this

Jag tänker inte skriva att you seriously have to do this för det är inte sant. Typ.
WILLIAM ÄR COOL HÄR OCH JAG HAR LÄRT MIG HUR MAN HAR CAPS LOCK PÅ ALL THE TIME


Sitter på golv

Sitter på golv med William och väntar på att matten ska börja. Matte = inte kul
Har förresten drömt mardrömmar om mattelektionerna tre gånger sedan förra onsdagen. Uuuh


Vissa dricker alkohol på kvelen, andra kör på juice

Apelsinjuice - är - så - gott!

Tillbringade kvällen med Stina på en långpromenad. Följer ju mina egna råd i det där inlägget och igår gick jag och Magda till älvsjö och tillbaka. Det var en rejäl promis det!
Stina och jag hade kul ändå, gick och köpte juice som jag ska ge henne varje mogron på bussen. Så är det, yess.

Just nu ska jag börja att fixa mammas naglar, super kul :thumbup: Har gjort ena handen men sedan gick hon och lade sig en stund, så nu är det dags för nästa. Kram :)



Someone who cares




Jag vill inte vara totally freaked out längre

Att träna känns ju inte alltid så mega kul, särskilt inte efter maten, efter skolan osv. Jag vill gärna träna varje dag, men är riktigt lat hehe. Så nu har jag börjat med en grej med små-saker man kan göra som hjälper sjukt mycket.


I'm not sure

Vissa människor är ju bara så förjävligt idiotiska. Hur kan man vara så manipulerande att man klarar att få en hel grupp att gå emot den personen man inte gillar? Det krävs totally no-compassion, utan någon tanke om andra människor och en jävla massa hat inside.
Jag pratar inte om mig själv nu, men jag vet fortfarande hur det kan kännas.
Det värsta man kan göra är ju att bortse från hur den utsatta egentligen mår. Vem vet, hon eller han kanske har ett rejält jävla problem att handskas med. Det hjälper knappast ytterligare med problem på jobbet/skolan.

För fan. Lär er hur människan funkar. Dem är lätta att krossa.


Im gonna go where the sun keeps shining

Jag är officiellt trött på vintern. Den är bara smutsig och iskall, ger ingenting bra mer än förkylningar. Har som tur är inte fått någon än, yess! :cool:



Hehe, låten som jag dansar till just nu på dansen. Tycker väl att låten i sig inte är särskilt bra, men dansen är rätt rolig däremot!


You can stay and watch me fall, and ofcourse I'll ask for help

Sitter vid datorn och lyssnar på skön musik. Pappa försöker prata med mig men det är ju inte så lätt när jag har hörlurar i öronen, right?
Idag ska jag inte ligga i soffan och gäspa hela dagen som jag gjorde igår (behövligt var det däremot). Nah, idag ska jag och mamma flytta mina garderober och mina sängar. Kommer blir jobbigt, jag har fortfarande träningsverk i hela kroppen och mamma har sin nacke och så vidare.
Kommer kännas skönt att ha det gjort iaf!


Tosse älsklingen ♥

Hihi ibland är kottarna så söta så man dör lite. Jag tvingade på Tosse en rosa mössa som han inte tyckte överdrivet mycket om, han gillar mer sin orange hatt. Mamma fick en as gullig bild på oss!

Stolt redigerare :thumbup:


Earphones

Nya hörlurar - check!
Köpte de på Rusta för 50kr styck! Iphone hörlurar också, med jävligt bra ljud säger jag bara.
Skit i den lilla etiketten där det står att de kostar 99:-, antagligen är det rea och därför kostar de 50:- så passa på att köpa!


Ni får stå ut med mina minnen


Återupplever gamla minnen från i somras just nu, ♥FEST I HELA HUSET♥. Fylls av känslan av musiken dunkandes i hela huset, och så mig liggandes på Stinas mage i vårat rum skrattande åt bilder på oss. Så kommer Mirre, Stephie och Sammi inspringandes och skriker och allt och bakom kommer killarna. Haha, så jävla underbara människor kan vara ibland.
Kommer ihåg våra heldagsfester i huset när alla var i killarnas rum och låg i sängarna, satt på garderoberna, hoppade ut och in genom fönstren, skrek, skrattade och sjöng. AAAAH! ♥
Hur kan man glömma er?! Jag längtar så sjukt enormt mycket till sommaren!
Vi kommer ha det roligare än någonsin.♥

Och så natten när vårat rum smög ut med Pontus och busade i köket. Lade smällare i ugnen och skåp och lite överallt. Vi skrev lappar och gömde stekpannor och grytor. Så synd det var om Cissi som ville vara extra snäll på morgonen och göra frukost åt alla istället för Jesper som vi skulle busa med.
Jag kommer ihåg hennes vita face när hon kom ut till oss när vi satt och åt och frågade om vi visste vad som hänt med köket. Hon hade kommit in och allt smällde och flög och hon backade ut i panik. Aw, stackarn. Tycker fortfarande synd om henne.

Och så det mysigaste minnet. När blixten var ovanför oss och vi var så rädda, ingen kunde sova. Så vi samlade ihop alla och satte oss i hallen med täcken och madrasser och allt. Satt där och bara lyssnade på åskan samt Josefin som läste för oss. Så mysigt och om jag inte varit så trött hade jag nog legat kvar där hela natten.♥
Tänk att blixten kan höras så tydligt ute på landet. Skrämmande faktiskt.

Hoppas ni läser det här alla mina underbara kollokompisar. Jag tänker på er och saknar er grymt mycket!♥



Knock me out

Befinner mig hemma hos Erika, hon duschar och jag kör hardcore med dator och musik. Ikväll blir det fest så vi fixar oss just nu, dock inte överdrivet. ;) Har träningsverk som faaaaan! Knock me oooooooouuuuuuuut


Sandpappers färg

Mitt hår ser grötigt ut och inte alls som jag ville. Men det blir väl helt okej senare, måste stå ut några veckor.
Idag färgade jag alltså mitt hår tillbaka till blont, men det blev mörkblont. Röd och svart hårfärg är nämligen det svåraste att få ur håret, så jag satt i minst en timme med två frisörer som kletade i mitt hår. Tur att det var Jeanette annars hade jag fått panik.

Lägger upp en bild later, just nu förbereder jag mig inför House. Ångest! Hur ska jag ha håret imorgon?! Ingen får se!


Ont i huvudet efter no sleep

Matteläxa here I come :)
Är upptagen hela veckan, och i helgen har jag inte fått sova ut. Så det kommer bli väldigt intressant hur jag ska orka. Och jag som gillar när det händer saker haha

Först tänker jag bara nedvärdera två program. Så ska det låta - vad fan har hänt med det? Skådespelare som inte ens kan sjunga. Det är hur tråkigt som helst.
Top model sverige - Ett gäng skitungar utan någon klar verklighet. Bunta ihop och kasta iväg tycker jag. Bimbon allihopa.

Läxan kallar bye


My horse is amazing

Nu har vi ätit middag och om ett tag beger vi oss hemåt. Hästarna var mega mysiga och alla älskade mig. Det var absolut inte för att jag hade gräs i handen. De tyckte att Magda också var helt okej.

Look at that horse, that horse is amaing - lyssna och lär, nu är vi här oh oh ohaoa








Emma med sitt stora happysmile :]


Nej jag vet inte

All over your face uuuuuh

Just i detta ögonblick sitter jag och magda i ett rum vid en dator. Lyssnandes på davids otroligt magnifika rappande och suckar över no-connection ute på landet.'
Vi befinner oss alltså hos Magdas mormor. coola är vi också
Ska försöka uppdatera med ilder under dagen cause I lövar diss plejs to bi ånnest.

Visste ni förresten att Whitney Houston inte lever längre? Det är sorgligt, mamma sitter antagligen hemma och gråter nu.
Jag ska förresten berätta lite about min mamma och gårdagen senare, men nu ska vi titta på hästar och fika.

fin va....


Vinden viner på färjan







Vi var även på Ica on the way, David lete med mitt ansikte
Så jag hämnas med detta.....




Erkänn att man aldrig blir officiellt sexig förrän man står utanför ICA på en ö


Agua sin gas o un poco de zumo

Ibland förundras jag över hur långsamt och lite jag dricker. Liksom, en klunk för mig är ungefär en tredjedel av vad man vanligtvis dricker, vilket är rätt sjukt egentligen.
Haha, jag har många minnen av kompisar osv som skrattat åt mig när jag dricker. Eller alla dricktävlingar, har aldrig vunnit.
Faaaaast det finns ju fördelar. Får ju nästan alltid dricka när ingen annan får.
Varför skrev jag ens det här? Jaja


Imorgon ska jag skaffa pass, måste upp klockan 6. Så vad fan gör jag vaken? NATTI!


Snälla ge mig S O M M A R!

Jag saknar sommaren! Jag saknar värmen, alla galna spontaniteter jag utsatte mina stackars friends för, de lata dagarna när jag gick barfota. Känslan av att vara så jävla modig när man hoppar i sjön utan att känna i vattnet, den knappt märkbara vinden när bilar åker förbi på vägar där de knappt åker och doften av grus och korn och hetta mot ansiktet.
Ångesten när man tar med sig en kofta på stan och måste bära runt på den, lyckan när man legat i solen och blivit varm occh uppjagad. Dagarna som aldrig står still.

Åh... sommar. Det sticker i mig för jag saknar den så mycket.
Visst känner ni igen er?



Något mysigt och varmt helst bomull

Ikväll har jag bestämt mig för att se på The king's speech och bara ha det allmänt mysigt med familjen.
FREDAGSMYYYYYYYYS om det såå är det sista jaag göör
Sen så får vi väl se, imorgon blir det att möblera om i mitt rum och möjligen färga håret. (Blond eller brunett?!)
OH SHIT jag som tänkte gå över till Magda, som antagligen sitter i sitt rum och jobbar med sin pingvinarmé - haha!
Får väl dra dit då. I pyjamas och med en skål popcorn, det blir bra.
SEE YAA


Vad mycket man kände för att skriva då

Idag var jag hos kiropraktorn och han knäckte någonting vid min höft, så om 2 veckor kommer jag inte alls ha ont längre. Inte i knäet heller, är det möjligt.
Har nu haft problem med mitt knä i två år. WOHO!
Och snart är det ju alla hjärtans dag.... jag tänker inte säga att jag kommer vara forever alone, för det kommer jag inte.
Jag har två pojkar som älskar mig, Så jag tänker spendera kvällen med dem. Ben & Jerrys ♥

Jag vill gå på fest. ååååh, bara dansa crazyy och vara social. Det vill jag!
Funderar på det.
Det blir ju valentinfest, men JAG FÅR INTE NOG! hihi


Att vara utan dig

Smulan ligger bredvid mig och andas.... gäspar.... slickar sig om munnen..... sträcker ut tassarna.....
aw.

Veckan kan gå och ta sig. Jag vill ha lov.

UH ont i huvudet, avskyr när folk avskyr mig!


Jag tittar inte som henne

Men ARGH! Im innocent and thats enough.
Det känns som att jag inte kommer kunna sova, men antagligen känns det bara så när man är överdrivet irriterad.
Vad fan säger jag, det är inte sant.
Whatever nu ska jag städa. Mamma frågar vad händer?
Jo det är ju så att jag.... words deleted

Förresten, Holie klippte mig idag! Hihi happyface


As high as I can go

Jag avskyr verkligen när man står i butiken, bland choklakakorna och ska välja ut en. Tankar går genom huvudet,
Ska jag ta mörk eller med kokos idag?
Faaan om mamma eller pappa äter upp den! Borde jag ta två?
Nej fan inte vara fet här
Anton berg är överskattat, ska jag köra på 1848?
Nej. Jag ska inte ha något.
Jo....
Och så slutar det med att jag bara tar en regular, as every week. Suck


rutig skjorta och så vidare

Uh. Jag vill gå till min jacka och hämta min mobil, vill verkligen. Egentligen vet jag hur besviken jag kommer bli, well well jag hoppas ju


Wants to be seen by you

Idag insåg jag när man kommer till skolan vet man aldrig vad som ska ske.
Haha. Det kom jag alltså på idag.
Om dryg en halvtimme åker jag till ackis, ska köra riktigt jävla hårt ikväll har jag bestämt. Efter dansen måste jag också åka till någon jävla mataffär och skriva ner ett helt A4 med grönsakers ursprungsland, kilopris osv osv.
Thumb down on that one. :thumbdown:


Lägg märke till mitt totalt fucked up face


Everyday im lying on the floor

Gympa är så överskattat när man har vikarie, seriöst, man kan inte göra vad man vill bara för ens lärare gone away.
Nej, man ger 100% och är PRO det spelar ingen roll. Var där och visa, enklare än så är det inte
Yeeh nu blir det fotboll, WHO!


RSS 2.0